Zorgbureau Amannij

Postadres Bezoekadres
Leppa 42 9204JE Drachten Leppa 42 9204JE Drachten
Basisgegevens Contact
Rechtsvorm: Eenmanszaak Tel.: 0512-511314 of 06-25372727
KvK.: 01115971 Mail: Amannij@gmail.com

Amannij is een bedrijf met meerdere bedrijfselementen, waarbij zorg, het helpen en ondersteunen van mensen voorop staat. Amannij is een bureau voor zorgondersteuning, wat inhoudt dat wij zowel in de complementaire als in de reguliere zorg werken en bemiddelen.

Tevens houdt Amannij zich bezig met individuele- en groepstraining. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de training ‘Je kunt je leven helen’ van Louise L. Hay. Verder geeft Amannij Reiki en organiseert Amannij Reikicursussen.

Voetreflextherapie is voornamelijk bedoeld voor mensen met lichamelijke problemen of voor degenen die gewoon lekker een uurtje willen ontspannen.

AWBZ Producten

Amannij kan al voor de diagnose bekijken of u recht zou kunnen hebben op een PGB. Wij gaansamen bekijken waar u dan het beste terecht kunt voor uw diagnosestelling. Als alle papierenaanwezig zijn, kunnen wij u ondersteunen bij een eventuele aanvraag.

Als u eenmaal een toekenning van een PGB heeft, ondersteunen wij u graag, zodat u zelf uwbudget op een goede en juiste manier leert beheren. Zo kan het geld van het budget wat uontvangt daadwerkelijk worden besteed aan de zorg die u nodig heeft. Bij Amannij is het debedoeling dat u zelf de touwtjes in handen houdt! Begeleiding in uren

Amannij biedt begeleiding bij het helpen plannen van activiteiten, regelen van dagelijksezaken en het structureren van de dag. Tevens kunnen we begeleiden in het voorbereiden vangesprekken met instanties op het terrein van wonen, school en werken. Ook biedt Amannijbegeleiding door praktische hulp bij het uitvoeren dan wel ondersteunen of oefenen vanhandelingen en vaardigheden die de zelfredzaamheid tot doel hebben.

Print Friendly, PDF & Email