Woudwijk Zorgadvies

Postadres Bezoekadres
Bangaweg 4 9144 CL Hantumhuizen Bangaweg 4 9144 CL Hantumhuizen
Basisgegevens Contact
Rechtsvorm: Eenmanszaak Tel.: 06 – 2919 2860
KvK.:  01106393 Mail: info@woudwijkzorgadvies.nl
Contactpers.: Rika de Jong

Goede zorg voor iedereen. Een mooi streven dat in de praktijk vaak moeizaam verloopt. Iemand die zorg nodig heeft, is immers kwetsbaar en de zorgverlener is gebonden aan regels.Onder de naam Woudwijk Zorgadvies werk ik als zelfstandig zorgadviseur voor iedereen die met zorg te maken heeft. Ik zet mensen graag (weer) op hun eigen spoor. Samen over grenzen heen kijken, vind ik daarbij heel belangrijk.

Het succes van het persoonsgebonden budget (PGB) is de keuzevrijheid. Mensen kunnen zelf bepalen welke zorg ze inkopen en wie die zorg geeft. Onder de naam Woudwijk Zorgadvies help ik mensen om het beste uit dit persoonlijke recht te halen. Zeker nu binnen de persoonsgebonden zorg veel aan het veranderen is. Naast ondersteuning bij een (her)indicatie kan ik helpen bij het vinden van een geschikte zorgverlener en/of het opzetten van de administratie. Mensen kiezen zelf waar ze mij voor nodig hebben. Dat vind ik persoonlijk ook het prettigst. Woudwijk Zorgadvies is het eerste PGB bemiddelingsbureau uit Friesland met een keurmerk.

Een persoon of een groep zorgverleners in een moeilijke periode weer op weg helpen, blijft ook na dertig jaar een boeiend proces. Ooit begon ik zelf als zorgverlener om na een paar jaar te ontdekken dat ik het prachtig vond om mensen op te leiden. Ik ging ook zelf weer na school omdat ik graag meer invloed wilde in de praktijk. Met al mijn kennis en ervaring adviseer ik nu zorgprofessionals bij de uitvoering van zorgbeleid of het runnen van een eigen zorgbedrijf. Daarnaast ondersteun ik mensen individueel bij het inkopen van hun eigen zorg.

In opdracht van gemeenten werk ik op projectbasis aan de concrete uitvoering van nieuw zorgbeleid. Ook adviseer ik ondernemers in de zorg over hun bedrijfsvoering. In de linkerkolom staan de zorgprojecten waaraan ik werk of heb gewerkt.

Print Friendly, PDF & Email