Nog plek vrij! Workshop ‘Eigen regie van wie!? donderdag 16 mei voor zorgverleners

Het doel van de workshop is om in te tunen op de twee kanten van de Eigen Regie medaille. Concreet gaan we in op de volgende vragen:
1. Hoe kan ik de Eigen Regie van de cliënt vanuit het ‘gekanteld werken’ nog meer versterken? De focus ligt bij het (nog meer) benutten van de leefomgeving/netwerk van de cliënt.
2. Hoe houd ik zelf de regie -als professional/zelfstandige- over mijn eigen werk (en inkomsten) terwijl ik mezelf ‘minder nodig moet maken’ volgens het ‘gekanteld werken’?

Tijdens de workshop ‘Eigen regie van wie?!’ gaan we dieper in op bovenstaande vragen. We gaan in gesprek over bij deelnemers levende uitdagingen en dilemma’s rond het versterken van de regie van de cliënt en je eigen regie. We onderzoeken over wiens regie het gaat, hoe je anderen (bv. het netwerk, de buurt) ‘aanzet’ tot meer Eigen Regie en ‘eigen oplossingen’ en wat Eigen Regie voor jezelf als professional -en zelfstandige- betekent.

Workshopleider is Chantal van Arensbergen,  zelfstandig consultant, voorheen werkzaam bij Movisie.

Datum: donderdag 16 mei 2019, van 13.00 – 17.00 uur, inloop vanaf 12.30 uur, locatie Tromptheater / Noordvlietzaal, Noordvliet 10, Leeuwarden. De workshop is gratis voor leden en voor niet-leden 50 euro.

I.v.m. de voorbereidingen willen we graag weten hoeveel deelnemers er komen. Geef je op vóór donderdag 9 mei a.s. via secretariaat@www.zorgcooperatienoord.nl.  Geef een reactie