Van Hien Zorg Noord Nederland

Postadres Bezoekadres
Postbus 67, 8500AB Joure ,
Basisgegevens Contact
Rechtsvorm: Eenmanszaak Tel.: 0513411928
KvK.: 64446220 Mail: info@vanhienzorg.nl
 AGB: 98100694 Contactpers.: R. van Hien
Tel.: 0513411928

Bedrijfsprofiel

Van Hien Zorg is een kleinschalige organisatie die staat voor maatwerk, kwaliteit, met een breed aanbod en zonder wachtlijst. We zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van mensen met een beperking. De begeleiding wordt flexibel ingezet. Alle medewerkers zijn deskundig en hebben een relevante HBO opleiding, eventueel aangevuld met specialisaties. Van Hien Zorg is HKZ-gecertificeerd. We bieden een brede ondersteuning op alle levensgebieden zoals opvoeding, relaties, zelfstandig wonen, financiën, persoonlijke ontwikkeling, sociaal netwerk en vrijetijdsbesteding.

Mensen met een beperking en/of hun ouders hebben baat bij onze werkwijze, omdat de begeleiding wordt gegeven in de eigen omgeving. Dit heeft het grootste effect omdat vaardigheden direct toegepast kunnen worden in de persoonlijke situatie. De directe omgeving wordt betrokken bij de begeleiding om zo een netwerk te creëren waar de cliënt op terug kan vallen. Leerdoelen, mogelijkheden en methodieken worden op elkaar afgestemd waardoor de begeleiding voor iedereen op maat is.

Van Hien Zorg gaat uit van de eigen kracht van de cliënt en zijn netwerk. De begeleiding werkt aan het vergroten van de vaardigheden en mogelijkheden van de cliënt en zijn omgeving om zo tot een maximale zelfstandigheid te komen. De begeleider helpt, door middel van verschillende technieken, de eigen oplossingen te vinden.

Specialisatie

Specialisaties:
– Opvoedingsondersteuning
– Begeleiding bij zelfstandig wonen
– Video Home Training (VHT)
– Oplossingsgericht werken
– Early Intervention Program
– Spelbegeleiding

Opleidingsniveau Medewerkers

MBO3, MBO4, HBO, Academisch

,

Print Friendly, PDF & Email