Ulco

Postadres Bezoekadres
Dr. A. Plesmanloane 2, 9269 PM Feanwalden Francois-Haversmidtwei 2, 8914 BC Leeuwarden
Basisgegevens Contact
Rechtsvorm: Eenmanszaak Tel.: 0646023207
KvK.: 51190729 Mail: info@ulcodeboer.nl
 AGB: 98099633 Contactpers.: Ulco de Boer
Tel.: 06-46023207

Bedrijfsprofiel

Ulco is een kleinschalige praktijk voor jongeren en ouders met zorgvragen rondom autisme, ADHD, ADD of gezinsproblemen. Samen zoeken we naar een passende oplossing met de jongere zelf, zijn of haar ouders en het onderwijs. Binnen mijn praktijk begeleiden we veel jongeren met een licht verstandelijke beperking. Natuurlijk is er ook voor jongeren zonder specifieke beperking begeleiding mogelijk. Aan jong volwassenen en tienermoeders bieden wij ambulante woonbegeleiding. We gaan altijd uit van mogelijkheden en niet van onmogelijkheden en dilemma’s.

Voor kinderen en ouders in echtscheidingssituaties is er passende begeleiding volgens het KIES-principe. Soms doen we dit samen met de al betrokken mediators.

Voor professionals in de zorg zijn er begeleiding- en coachende trajecten mogelijk. Altijd in samenwerking met de werkgever. Naast loopbaanproblemen en problemen op het werk en burn-outklachten, is er begeleiding mogelijk om te leren omgaan met vervelende zaken uit het heden en uit het verleden. Vanuit het hier en nu kijken we naar hoe dit je leven op dit moment beïnvloedt. We streven er samen met jou of eventueel samen met je partner naar om het leven weer positief te kunnen ervaren. Hierdoor kunnen ervaringen en gevoelens anders ervaren worden of krijgen (soms) traumatische of stressvolle ervaringen een ander, ruimer en helend perspectief.

Specialisatie

Opleidingsniveau Medewerkers

,

Print Friendly, PDF & Email