Perspectief Sneek

Postadres Bezoekadres
loengasterlaan 15, 8604 ZC Sneek ,
Basisgegevens Contact
Rechtsvorm: Besloten Vennootschap (BV) Tel.: 0613306620
KvK.: 59245700 Mail: info@perspectiefsneek.nl
 AGB: 98099073 Contactpers.: STK van der Zwaag
Tel.: 0613306620

Bedrijfsprofiel

Perspectief Sneek is een kleinschalige dienstverlener op het gebied van coaching en re-integratie. Wij bieden ambulante ondersteuning vanuit een integrale aanpak.

‘Één gezin, één plan, één regisseur’ is daarbij het uitgangspunt. Onze houding is klantgericht en persoonlijk, de klant staat centraal en houdt zeggenschap over zijn of haar leven.

Eigen kracht vormt de basis, door middel van de ondersteuning die wij bieden kan de klant diverse competenties verder ontwikkelen en werken aan zelfredzaamheid. Hierbij wordt het netwerk van de klant betrokken.

Het doel is dat de klant in de toekomst met zijn of haar netwerk zoveel mogelijk op eigen kracht participeert in de samenleving.

Specialisatie

Re-integratie voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
Doelgroep: mensen die sociaal kwetsbaar zijn, mensen met een verstandelijke beperking, mensen met een psychische kwetsbaarheid, mensen met een lichamelijke beperking, mensen met een minimum aan opleiding.

Coaching (begeleiding individueel) in de thuissituatie aan kinderen (opvoedingsondersteuning), jongeren en volwassenen met verstandelijke beperking, psychische aandoeningen of meervoudige beperkingen.

Opleidingsniveau Medewerkers

HBO

,

Print Friendly, PDF & Email