Logeerhuis Krollefier

Postadres Bezoekadres
De Lange Jacht 15, 9244 HM Beetsterzwaag Slikweg 2, 9293 MJ Kollumerpomp
Basisgegevens Contact
Rechtsvorm: Vennootschap onder Firma (VOF) Tel.: 06-28328569
KvK.: 53794028 Mail: astrid.nicolai@krollefier.nl
 AGB: 98099037 Contactpers.: A Nicolai
Tel.: 06-28328569

Bedrijfsprofiel

Logeerhuis Krollefier verzorgt logeerweekenden en vakanties voor kinderen met een beperking in de leeftijd van 6 tot 18 jaar. Deze weekenden en vakanties zitten vol leuke activiteiten waar de kinderen spelenderwijs nieuwe dingen leren. Denk hierbij aan, sociale vaardigheden, en zelfredzaamheid. Ondertussen hebben de ouders tijd voor zichzelf. De logeerweekenden vinden plaats op het terrein van Natuurlijk Kollumeroord.
Dit is gelegen naast het nationaal park ‘het Lauwersmeer’.
Rust, ruimte en natuur.

Specialisatie

Logeerhuis Krollefier verzorgt logeerweekenden en vakanties voor kinderen met een beperking in de leeftijd van 6 tot 18 jaar.
Ons pedagogisch beleid richt zich op de aspecten veiligheid en ontwikkeling. Een gevoel van veiligheid is bij Krollefier een randvoorwaarde om op een positieve manier te kunnen ontwikkelen.
Wij kijken bij logeerhuis Krollefier naar het kind, als een uniek persoon en naar zijn of haar mogelijkheden. De stoornis en/of beperking is ondergeschikt aan de manier waarop we met de kinderen omgaan.
Bij Krollefier wordt veel aandacht besteed aan sociale vaardigheden.
Sterken van zelfvertrouwen;
In de begeleiding wordt het accent gelegd op de mogelijkheden van het kind, niet op de beperkingen. Gewenst gedrag wordt gestimuleerd en beloond. Door succeservaringen zal het kind zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld ontwikkelen.
Zelfredzaamheid;
Tijdens het logeerverblijf werken we in een sterke mate aan zelfredzaamheid van de kinderen. We nemen de tijd om hen nieuwe vaardigheden aan te leren en aangeleerde vaardigheden toe te passen.

Opleidingsniveau Medewerkers

MBO4, HBO

Dagbesteding Fier op’t wurk

We bieden arbeidsmatige dagbesteding aan op het park ‘Natuurlijk Kollumeroord’. Voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Bij Natuurlijk Kollumeroord kun je het gehele jaar door werken en genieten van de natuurlijke omgeving. Het mooie terrein biedt een gevarieerd aanbod aan werkzaamheden:

Onderhoud op het terrein
Onderhoud op de groen voorziening
Horeca werkzaamheden
Schoonmaakwerkzaamheden
Facilitaire werkzaamheden
Onderhoud van de outdoor materialen

Fier’ vertaalt uit het Fries, staat voor ‘trots’ en zelfvertrouwen. Trots zijn op jezelf, je werk en de samenwerking met anderen staat centraal bij Fier op’t wurk.
We voeren het kleinschalige karakter van Krollefier
door naar Fier op’t wurk. Iedere cliënt komt dan tot zijn of haar recht en krijgt de begeleiding en aandacht die nodig is om zich te kunnen ontwikkelen

Slikweg 2, 9293MJ Kollumerpomp

Print Friendly, PDF & Email