Lid worden

Lid worden van Zorgcoöperatie Noord?

Wanneer je zelf een kleinschalige zorgonderneming hebt, dan ben je misschien op zoek naar een collectief waarbij je je kunt aansluiten om kennis en ervaring uit te wisselen en elkaar vooruit te helpen. Zelfs elkaar stimuleren en motiveren nieuwe uitdagingen aan te gaan en oplossingen te creëren. Je kunt samen relevant nieuws vergaren, collectief belangen behartigen en samen expertise in te huren waar nodig. Het collectief kan ook dienstverlening creëren dat kleinschalige zorgondernemers ontzorgt. Bijvoorbeeld  op het gebied van declareren en verantwoorden, diverse  gewenste en verplichte scholing, contractuele vereisten en hoofdaannemerschap.  Kortom in de coöperatie wordt samen gewerkt om te werken aan een sterke positie van kleinschalige zorgondernemers en maatschappelijke meerwaarde.

Dat alles gebeurt in Zorgcooperatie Noord!

Zorgcoöperatie Noord is lid van de  Branche Vereniging Kleinschalige Zorg die de belangen behartigt op landelijk niveau. Ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap van de BVKZ kijk dan op www.bvkz.nl. Zorgcoöperatie Noord is ook abonnee van Per Saldo en lid van de Beroepsvereniging voor Professionals in het Sociaal Werk.

Toelatingscriteria

Als Zorgcoöperatie Noord hanteren wij toelatingscriteria, alleen partijen die voldoen aan deze criteria worden toegelaten.

  • Leden bieden kleinschalige zorg en maken geen deel uit van een grote instelling onder wiens gezag zij staan
  • Leden verlenen geen zorg én budgetbeheer aan cliënten. Als lid kun je budgetbeheer bieden of alleen zorg maar geen combinatie van beide
  • Het maakt niet uit of leden een zorgboerderij hebben of een kunstatelier voor mensen met een zorgvraag, belangrijk is dat je bedrijf kleinschalige en professionele zorg biedt en een grote maatschappelijke waarde nastreeft in dorp, wijk of stad
  • Leden verplichten zich bij toelating binnen 1 jaar te beschikken over een werkend en erkend kwaliteitssysteem dat door een derde partij getoetst wordt (bijvoorbeeld  HKZ, ISO 9001, KIWA of eigen  kwaliteitskeurmerk)
  • Leden kunnen een Verklaring Omtrent Gedrag (ook van werknemers en/of inleenkrachten) overleggen

Als collectief van kleinschalige zorgaanbieders willen wij staan voor de kwaliteit van onze dienstverlening, om die reden hanteren wij deze criteria. Klanten mogen er vanuit gaan dat wij als Zorgcoöperatie Noord staan voor kleinschaligheid, diversiteit en kwaliteit.

Wilt je meer weten over de coöperatie en onze mogelijkheden download dan hier de Flyer ZCN of neem vrijblijvend contact met ons op via het aanmeldformulier of telefonisch. Zorgcoöperatie Noord is op maandag, dinsdag en donderdag telefonisch bereikbaar van 9.00-12.00 uur.

Kosten lidmaatschap

Zorgcoöperatie Noord gaat ervan uit dat de sterkste schouders de zwaarste lasten dragen.  De kosten  van een lidmaatschap zijn afhankelijk van je zorgomzet.

Organisatie Zorgomzet Tarief
ZZP’ers € 1.000 – € 35.000 € 250,00
Kleine zorgbedrijven € 35.000 – € 100.000 € 500,00
Middelgrote zorgbedrijven € 100.000 – € 400.000 € 1000,00
Grotere organisaties € 400.000 – € 1.000.000 € 2000,00
Organisatie met staf e.d. boven € 1.000.000 € 4.000,00
Print Friendly, PDF & Email
Bedrijfsnaam
KvK Nummer
Rechtspersoon
Contactpersoon
Voornaam
Achternaam
Email
Vestigingsadres
Straat en Huisnr
Poscode en Plaats
Opmerkingen