Innzorg

Postadres Bezoekadres
Oostergrachtswal 119 8921 AC Leeuwarden Oostergrachtswal 119 8921 AC Leeuwarden
Basisgegevens Contact
Rechtsvorm: BV Tel.: 058 – 299 0872
KvK.: 57333041 Mail: info@innzorg.nl
 Contactpers.: Remko Boonstra

InnZorg richt zich voornamelijk op de begeleiding van kinderen en jongvolwassenen met GGZ problematiek. Hierbij kunt u denken aan stoornissen binnen het Autistisch Spectrum, gedragsproblematiek en andere psychiatrische problematiek. Bij InnZorg kunt u terecht voor ondersteuning tijdens het gehele zorgtraject van diagnose tot de uitvoering van begeleiding en dagbesteding.

Ambulante begeleiding

InnZorg richt zich voornamelijk op de begeleiding van kinderen en jongvolwassenen met GGZ problematiek. Hierbij kunt u denken aan stoornissen binnen het Autistisch Spectrum, gedragsproblematiek en andere psychiatrische problematiek. Daarnaast bieden wij zorg aan volwassenen met een verstandelijke- of psychiatrische beperking. InnZorg biedt de volgende soorten begeleiding:

  • Gezinsbegeleiding / Casemanagement;
  • Opvoedingsondersteuning (te denken valt aan gedragsproblematiek, verstoring van balans in draaglast en draagkracht of ontlasting van de ouders);
  • ASS coaching (werken aan concentratie, ordenen en structureren);
  • Psychosociale hulpverlening (werken aan zelfvertrouwen, zelfstandigheid en assertiviteit);
  • Materiële hulpverlening (administratieve hulp, contacten leggen met instanties of schuldhulpverlening);
  • Praktische hulpverlening / Woonbegeleiding; in het kader van zelfstandigheidstraining (samen koken, of samen papieren invullen).

Dagbesteding

In de speciaal hiervoor ingerichte ruimte biedt InnZorg gedurende de week dagbesteding. Bij de dagbesteding wordt gewerkt met kleine groepen tot 6 personen onder toezicht van professionele begeleiding. Hierdoor kan het aanbod en het programma worden afgestemd op de deelnemers en is het mogelijk vaardigheden aan te leren. De dagbesteding is op basis van dagdelen, zo kunt u de hele dag of enkel de ochtend of middag komen.

Print Friendly, PDF & Email