BY Pimpé

Postadres Bezoekadres
Jongemastraat 31, 8701 JB Bolsward Jongemastraat 31, 8701 JB Bolsward
Basisgegevens Contact
Rechtsvorm: Eenmanszaak Tel.: 0515-573212 06-46542027
KvK.: 01088094 Mail: bypimpe@gmail.com
Contactpers.: Ingrid Hoiting

BY Pimpé is een gezellige winkel in het centrum van Bolsward met babykleding, cadeau-artikelen, woonaccessoires en opgeknapte meubels. Tevens een gezellige theetuin en kleine lunchroom.

BY Pimpé biedt dagbesteding aan (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking. Door de kleinschaligheid BY Pimpé, kunnen wij onze medewerkers de juiste ondersteuning bieden zodat zij op eigen niveau deel kunnen nemen aan een regulier arbeidsproces in een veilige werkomgeving. Wij maken door het open karakter van ons bedrijf de omgeving bewust van de mogelijkheden van mensen met een verstandelijke beperking met als doel geaccepteerd en geïntegreerd te worden in onze samenleving.

BY Pimpé mogen mensen, een zinvolle bijdrage leveren aan een productieproces welke op hun talenten en capaciteiten is aangepast. Daarmee vervullen ze een belangrijke rol in hun team zonder de druk van prestatie en tijd, en worden hun talenten optimaal ontwikkeld. Dit onder begeleiding van creatieve coaches die ervaring hebben met het werken met groepen op hun vakgebied.

BY Pimpé kunnen medewerkers aan de slag in de;

  • Theeschenkerij, met de mogelijkheid om te bakken/koken, bedienen en schoonmaken.
  • Textielatelier, waar je met de creatieve coach leuke artikelen gaat maken die we in de winkel kunnen verkopen.
  • Houtwerkplaats, waar we meubeltjes opknappen en leuke woonaccessoires maken.
  • Winkel, waar we hulp kunnen gebruiken bij het uitpakken en prijzen van cadeau-artikelen, klanten helpen, inpakken en andere leuke karweitjes.

Kortom, heel veel leuke activiteiten onder één dak!

Print Friendly, PDF & Email