16 september a.s. training signaleren van kindermishandeling, huiselijk geweld en gebruik van de vernieuwde Meldcode

Tijdens deze praktijkgerichte training leer je meer over het signaleren van kindermishandeling, oudermishandeling en huiselijk geweld. Per 1 januari 2019 is de meldcode vernieuwd. De 5 stappen zijn hetzelfde, maar als zorgverlener werkt je meer samen met Veilig Thuis als er vermoedens zijn van acute of structurele onveiligheid. Om te bepalen of daar sprake van is, gebruiken professionals een nieuw afwegingskader in de meldcode. Hoe werkt de verbeterde meldcode? Welke nieuwe stappen kun je zetten om de mishandeling te stoppen i.s.m. Veilig Thuis?

Etty de Vries van Veilig Thuis Friesland zal de training verzorgen. De training is geaccrediteerd bij het SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd) en levert je 4 punten op.

DATUM Maandag 16-09-2019 van 9.00 – 12.30 uur
VOOR WIE?
Leden en niet-leden zorgverleners
KOSTEN  50,00 euro voor leden, 80,00 euro voor niet-leden
LOCATIE Regiecentrum Bescherming en Veiligheid, Tesselschadestraat 2 in Leeuwarden. Beneden in de hal word je opgehaald door Etty.

AANMELDEN VIA HET BEDRIJFSBUREAU
I.v.m. de voorbereidingen willen we graag weten hoeveel leden en niet-leden er komen. Geef je op vóór dinsdag 10 september a.s. via secretariaat@zorgcooperatienoord.nl. Wil je nog een collega meenemen? Geef dan even door met hoeveel personen je komt.

Met vriendelijke groeten, de organisatie:
Etty de Vries – Regiecentrum Bescherming en Veiligheid – Veilig Thuis
Hettie Zeilemaker – Zorgcoöperatie Noord

Geef een reactie